Öltözz úgy, mint a sztárok! 5.rész

Új rovatunkban minden héten bemutatom egy híresség hétköznapi szettjét, és levadászom, hogy honnan és hogyan tudod azt költséghatékonyan beszerezni.

Gondoltad volna, hogy a melegítőt nem csak szabadidős tevékenységekre és sportolásra lehet hordani? A sztárok most megmutatják, hogy hogyan viseld a laza szetteket stílusosan a hétköznapokon is.

A melegítő létezése legalább olyan egyértelmű, mint a farmernadrágé, mégsem beszélünk róla vagy hordjuk gyakran a mindennapokban, mert sokak szerint igénytelenséget közvetít. Kezdetben csak sportolók viselték a bemelegítések során, a hetvenes évektől pedig az amerikai kertvárosi középosztály kényelmes kocogáshoz vette fel.

Innentől szélsebesen terjedt, az élénk színű, műszálas darabok divatos és menő szerelessé váltak. A nyolcvanas és kilencvenes években az amerikai rap és hip-hop előadók meghatározó öltözéke lett, ezzel akarták szimbolizálni a munkásosztálybeli gyökereiket. A bársonymelegítőket Paris Hilton tette ikonikus alapdarabbá, és mikor Britney Spears férjhez ment 2004-ben, a koszorúslányait pink színű egyenmelegítőbe öltöztette. 

 

Rosie Huntington-Whiteley modell és színésznő őszi szettje nagyon menő, a melegítő szettet a barna színű hosszú szövetkabát, a válltáska és a baseball sapka teszi stílusos utcai viseletté. Ha elegánsabban szeretnéd viselni, csekkold a második szettet, ahol Rosie fekete magas sarkú bokacsizmával és a napszemüveggel dobja fel az öltözetét. 

 

A teljes szett a Reserved üzleteiből szerezhető be. Barna szövetkabát: 15.995 HUF Melegítő nadrág: 6.995 HUF Garbónyakú melegítőfelső: 6.995 HUF Sportcipő: 9.995 HUF Baseball sapka: 3.995 HUFForrás: Gáll Franciska

 

Sarah Jessica Parker is "csak úgy leugrott a boltba", mindezt egy laza szürke pamutmelegítőben, hozzá bézs bokacsizmát, kalapot, napszemcsit vett fel. 

 

A teljes szett a Reserved üzleteiből szerezhető be. Szürke melegítőnadrág: 6.995 HUF Szürke laza pulcsi: 5.995 HUF Gyapjúkalap: 7.995 HUF Bokacsizma: 14.995 HUFForrás: Gáll Franciska

A híres modellek, Gigi Hadid és Kendall Jenner egy blézerrel tették elegánssá hétköznapi viseletüket.

A teljes szett a New Yorker üzleteiben kapható. Melegítő nadrág: 5.490 HUF Pulcsi: 4.990 HUF Blézer: 9.490 HUF Táska: 5.990 HUF Sapka: 3.990 HUFForrás: Gáll Franciska

Remélem, hogy az alábbi tippek segítettek, hogy kicsit te is feldobd a melegítőszettedet és ezután bátran felveszed a hétköznapokon is. Neked melyik szett tetszik a legjobban?