Öltözz úgy, mint a sztárok! 4.rész

Újra hódít a farmeroverál! Ha még nem tudod, mit viselj ősszel, ami stílusos, kényelmes és szexi is, akkor görgess lejebb és csekkold, hogyan viselik a sztárok az overált!

TUDTAD?
Az overált eredetileg Levi Strauss és Jacob Davis, a Levi's márka alapítói találták fel 1890-ben. Kezdetben csak munkahelyi védőruházatként viselték, később az amerikai fiatalok körében népszerű hétköznapi viseletté vált, ma pedig nélkülözhetetlen darab a ruhatáradban.

 

Imádom a farmeroverálokat!Forrás: Gáll Franciska

Napjaink egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője, Rihanna egyik kedvenc ruhadarabja is a farmeroverál, több fazonban és színben is viseli a hétköznapokon, mivel nemcsak hogy kényelmes, hanem stílusos és szexi is. Bátran felveheted az utcára, suliba, baráti összejövetelekre, buliba, vagy fesztiválra. Ha sportosan vagy vagányan szeretnéd hordani, válassz hozzá tornacipőt, vagy bakancsot, ha elegánsabban, akkor magassarkút! Feldobhatod a szettedet ékszerekkel, táskával, ha pedig hűvösebb az idő, vegyél rá bőrdzsekit vagy blézert!

 

 

Egyébként Rihannával is volt szerencsém találkozni Párizsban egy divatbemutatón, nagyon közvetlen és vicces volt, kivette a telefont a kezemből és mondta, hogy csináljunk egy nyelvnyújtós szelfit.

Vicces selfie Rihannával.Forrás: Gáll Franciska

 

Nézd milyen jól áll Jennifer Lopeznek, Katie Holmesnak és Gwen Stefaninak is a farmeroverál! Nekem is nagyon bejön ez a stílus, le is csaptam rá a Mango egyik üzletében. Na és te beszerezted már?  

Pamut farmeroverál - Mango 19.995 HUFForrás: Gáll Franciska

 

Pamut farmeroverál Mango - 19.995 HUFForrás: Gáll Franciska