Nagy őszi szempillaspirál teszt

Új, hetente megjelenő cikksorozatomban szépségápolási termékeket tesztelek. Több szempontot figyelembe véve próbálom ki és hasonlítom össze az újdonságokat, s bízom benne, hogy ezzel neked is segítek megtalálni az aktuális kedvencedet.

Felkészültél? Vigyázz, kész, szempillarebegtetés indul! Négy dúsító szempillaspirált teszteltem, ár-érték arányban is nagyon elégedett voltam, és már biztos, hogy megtaláltam az idei őszi kedvenceimet! Nemrég kiderült, hogy sajnos allergiás vagyok a műszempilla ragasztóra, viszont a tesztelt spirálok között szerencsére találtam olyat, amivel a műszempillát helyettesíthetem, és a kívánt hatást velük is könnyedén elérhetem.

Extra volumen effektForrás: Gáll Franciska

1. Trend It Up Eyeppearance Volume&Curl

Milyen a csomagolás/design?

Kívülről a tubus olyan, mint a márka neve is, trendi. Letisztult, fekete, a márka neve és típusa lila színnel feliratozva, a márkajelzés a henger alakú kupak tetejébe gravírozva. A benne található spirál: speciális formájú gumikefe. A csomagoláson feltüntetik, hogy szemészetileg bevizsgálva és kontaktlencsét viselők is használhatják.

Mennyibe kerül?

Ára: 1399 HUF

Mennyire volt tartós?

Felvitele egyszerű, könnyedén festhetünk vele ívelt és dús pillákat. Ápoló hatású fekete ribizlimag-olajjal készült. Illata kellemes. Viselete könnyű, órák múlva is tartós, nem nehezíti el és nem szárítja a pillákat. Sminklemosóval egyszerűen, kicsit darabokban letörölhető.

Trend It Up - Eyepperence Volume and Curl szempillaspirálForrás: Gáll Franciska

2. Maybelline The Falsies Lash Lift Ultra Black

Milyen a csomagolás/design?

Tubusa egyszerű, hosszúkás, ezüstszínű, üveges hatású. A kupakján fekete háttéren, lila színű felirattal van a spirál típusa feltüntetve. A spirál feje vastag, könnyen kitekerhető.

Mennyibe kerül?

Ára: 2599 HUF

Mennyire volt tartós?

Drámai hatást keltő, hosszú, megemelt pillákat biztosít. A nevében is benne van, hogy műszempilla hatást nyújt, így könnyedén varázsolhatsz vele dús, formás pillákat. Egész nap tartós, nem ragad össze, este sminklemosóval könnyen eltávolítható. Fixáló folyadékot is tartalmaz.

Maybelline - The Falsies Lash Lift szempillaspirálForrás: Gáll Franciska

3. Essence I Love Extreme Crazy Volume

Milyen a csomagolás/design?

Csomagolása egyszerű, de csajos és trendi, tubusa rózsaszín. Kívül a felirat modern, vastag betűtípussal és szív alakú hangulatjellel van ellátva. Az összetevők és a termékinformációk több nyelven a tubus oldalán feltüntetve. A spirál feje vastag, könnyen kitekerhető.

Mennyibe kerül?

Ára: 1049 HUF

Mennyire volt tartós?

A termék vízálló, nagyon könnyen felvihető a pillákra. Szép hosszú, ívelt és extra dús hatást érhetünk el vele. Nem ragad, gyorsan szárad. Krémes textúrája tökéletesen fedi a szempillákat. Nem folyik le, órákkal később is szépen mutat a pillákon.

Essence - I Love Extreme Crazy Volume szempillaspirálForrás: Gáll Franciska

4. Rimmel Waterproof Wonder'full

Milyen a csomagolás/design?

A tubus nagyon menő, dizájnos, metálzöld színű. A formája szépen ívelt, csavart. A kupakba van gravírozva a márkajelzés. A spirál vastag, könnyen kitekerhető.

Mennyibe kerül?

Ára: 2299 HUF

Mennyire volt tartós?

A szempillaspirál vízálló, argánolajjal készült. Hosszan ívelt, tökéletes, dús, extrém fekete pillákat festhetünk vele. Nem ragad össze, kicsit lassabban szárad, nem nehezíti el a pillákat, és órák múlva is tartós, viszont kissé hajlamos elkenődni és lefolyni.

Rimmel - Waterproof Wonderfull szempillaspirálForrás: Gáll Franciska

Összességében mindegyik termékkel nagyon elégedett voltam, nehezen tudnék választani egy kedvencet, ami azért jó, mert ezek közül bármelyiket bátran merem ajánlani, nagyon szép végeredményt értem el velük. Próbáld ki te is és írd meg kommentben, hogy neked melyik a kedvenced!