10 inspiráló idézet nőktől nőknek

Mindegy, hogy egy egész nemzetet irányít, milliós rajongótáborral rendelkezik, világméretű céget vezet vagy politikai mozgalmakat indít el, egy nőnek mindig saját magának kell utat törnie a többnyire férfiak által irányított világban. Ezek az ismert hölgyek saját tapasztalataikból kiindulva osztják meg veled életbölcsességeiket.

„Ha régen egyedülálló voltál, mindenki azt gondolta rólad, hogy senkinek sem kellesz. A mai felfogás szerint azonban a szinglilét csupán arról árulkodik, hogy bár szexi és kelendő vagy, alaposan meggondolod, hogyan, illetve kivel éld az életed.”

Carrie Bradshaw

„Gondolkodj királynőként! Egy királynő sosem fél a kudarctól, mert azt a sikerhez vezető lépcsőfoknak tekinti.”

Oprah Winfrey

„Nem bírom, amikor a nők azért nyafognak, mert képtelenek pasi nélkül létezni. Sokan úgy érzik, hogy csak "A Nagy Ő" mellett tudnak kiteljesedni, de mivel a szerelem egy teljesen bizonytalan dolog, nem jó ötlet kizárólag arra építeni.”

Jennifer Aniston

„Mindenki azt hiszi, hogy a női kiteljesedés kulcsa egy férfipartner állandó jelenléte. Nekem a munka jobban bevált.”

Diana hercegné

„Ha valamiről beszélni kell, kérj meg egy férfit! Ha valamit meg kell csinálni, kérj meg egy nőt!”

Margaret Thatcher

„Csak akkor lehetsz pótolhatatlan, ha különleges vagy.”

Coco Chanel

„Ha fáradt vagyok, kiveszek egy szabadnapot, és azt mondom: "Akkor ma nem leszek Super Woman!"

Jada Pinkett Smith

„Az évek során megtanultam, hogy amint valaki meghoz egy komoly döntést, elillan a félelme. Ha pontosan tudod, mit kell tenned, nem rettegsz többé.”

Rosa Parks

„Egy virág nem versenyez a mellette lévő virággal, egyszerűen csak tündököl.”

Hannah Lavon, a Pals Socks divatcég alapítója

„Anyukám azt mondta: "Drágám, keress egy gazdag férfit és menj hozzá feleségül!" Én erre azt feleltem: "Anya, én is "gazdag férfi" vagyok!"

Cher 

(Az énekesnő természetesen tudta, mit beszél, és nem szó szerint értette, amit mondott. Arra utalt, hogy neki nincs szüksége anyagi alapokon nyugvó házasságra a jó élethez, hiszen karrierje során mindent megteremtett magának, amit számos nő csak tehetős férje által szerez meg, például pénzt, társadalmi tekintélyt és hírnevet. A szerk.)