Paris Hilton konyhatündérként debütál a Netflixen

Nemcsak modell, énekesnő, színésznő és DJ, most már a konyhafőnök titulussal is büszkélkedhet a világ legismertebb örökösnője.

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

Akik rendszeresen követik Paris munkásságát, bizonyára belebotlottak már a Cooking With Paris című Youtube-videóba, melyben a szőke szépség lasagnét készít – természetesen a maga sajátos módján.

A felvételen olyan aranyköpések hangzanak el, mint a "Vigyázz, ha hosszú hajad van, nehogy lángra kapjon!", vagy a "Kár, hogy a sajt nincs előre lereszelve, de mindegy, lehetne az élet sokkal rosszabb is.", illetve a "Fogalmam sincs, mi ez, de a célnak biztos megfelel."

A videó hatalmas sikeréből kiindulva a Netflix saját főzőműsort kreált Hilton kisasszonynak, melynek minden epizódjában úgyszintén híres barátaival karöltve alkotnak meg egy-egy ízletes fogást. Ez első hallásra egyszerűnek tűnhet, ám a bonyolultabb konyhai eszközök és az egzotikus hozzávalók bizony gyakran okoznak fejtörést az örökösnőnek és csapatának.

A Paris Hiltonnal a konyhában 2021. augusztus 4-én debütál, a nagy hírt pedig természetesen már a sztár is világgá kürtölte népszerű közösségimédia-oldalain.