Csak természetesen! A trendi nyári hálószoba titkai

Az idei nyár a természetesség jegyében telik majd, már ami a lakástextíliákat és a dekorációkat illeti. A Bonami beavat a legfrissebb hálótrendek rejtelmeibe.

Ideje ágyneműt váltani!

A nagy melegben a természetes, légies anyagok, mint a lenvászon, a pamut vagy a pamutszatén tökéletes választásnak bizonyulnak, mivel hozzájárulnak a test optimális hőszabályozásához, így segítenek megakadályozni a túlzott izzadást.

Forrás: Bonami

Ne becsüld le a színek hűsítő hatását!

Nem véletlenül imádják a mediterrán tájak lakói a hűs kéket és a fehéret. Ha mentazölddel és világosszürkével kombinálod őket, egyszerre friss és harmonikus hangulatot teremthetsz a hálóban.

Forrás: Bonami

Dzsungelhangulat az ágyban

Az esőerdő világát idéző levélmintáknak a hálóban is helyük van. A zöld szín nagyon jól mutat a fehér, a narancs, a citromsárga és a türkiz különböző árnyalataival párosítva.

Kombinálhatod egymással a növényi és állatos mintákat is, és megfűszerezheted az összhatást egzotikus fákból készült kiegészítőkkel.

Forrás: Bonami

Inspiráció keletről

A forró nyári éjszakákhoz kell egy kis egzotikum. Az etno minták, a makramé huzatok és a baldachinok bevetésével bohém stílusú lesz a hálód, s erre a különleges hangulatra a földszínek és terrakotta árnyalatok, valamint az arany részletek, a juta és a bambusz kiegészítők tehetik fel a koronát.