DIY: Bőrradír 3 összetevőből - Kezdjük a nyarat pihe-puha bőrrel!

Az a legjobb kozmetikum, ami emberi fogyasztásra alkalmas! Ha bent nem csinál zűrt, kint sem fog! Ez a csodás bőrradír felkészíti bőrünket a nyárra és luxus érzést nyújt egész nap!

Azt hiszem, már mindenféle radírozószert kipróbáltam, ami csak létezik a világon. Drágát, olcsót, szépet, büdöset, de nem történt jelentős változás egyik gyártmány esetében sem.

Elszomorító, mert olyan szép, nagy ígéreteket tettek a címkén, és én el is hittem mindet! De nem is ez a legnagyobb gond, hanem hogy ilyenkor elkezdek variálni, hogy ha kétezer-ötszáz volt, akkor most ennyit használhatok és jövő héten még annyit, na és akkor pont jó. De hogy mi? Meg miből számolom ki? Rejtély. Az ösztönszerű "spórolási technikákra" nincs válaszom egyelőre.

A türelmem fogyott, a narancsbőr meg csak gyarapodott. Kétségbeesetten túrtam fel az internetet a megoldásért. Rengeteg nézelődés után egy lemondó sóhajjal felírtam magamnak ezt a receptet és el is készítettem. (Sajnos már nem emlékszem, hol láttam először.)

Forrás: Pintér Daniella

Hozzávalók:

- Egy fél citrom leve
- Kókuszolaj
- Kávézacc 

Így használd:
Ha megvan a zacc, kifacsarom a citromot és egy nagy kanál kókuszzsírt is csapok rá. Megvárom, hogy az olaj felolvadjon, majd az egészet jól összekeverem.

A legjobb, ha egy forró fürdő után kezdjük a bőrradírozást, így sokkal intenzívebb lesz a hatás.Lábápolás előtt mindenképp érdemes átdörzsölni a tappancsunkat is. Különösen fontos ez a szandálos időszak előtt! (A téli cipőkben történik egy s más azalatt a fél év alatt.)

Na jó! Miután először kipróbáltam, nagyjából úgy éreztem magam, mint aki most ébredt egy 3 éves pszichoterápia után, amihez járt családállítás, meg wellness hétvége Karoson (sztárvendéggel). Nem tudom, miért, de minden gondom elszállt. (Igen, én is rég olvastam ilyeneket promóciómentes termékről.)

Forrás: Pintér Daniella

Mentával próbáltam egy kicsit pofásabbá tenni, de hát ez így néz ki, ez van. Használat közben viszont már könnyű megfeledkezni róla, mert hamar kiderül: a zord külső gondoskodó lelket takar!