Fogyni szeretnél? Eszedbe se jussanak ezek a dolgok!

Kamaszkorban senki nem elégedett önmagával, a lányok meg aztán pláne találnak magukon kivetnivalót, jó lenne egy kicsit nagyobb mell, picit vékonyabb derék, valamivel kerekebb fenék. Ám ebben a korban nagy és természetes átalakulásokon megy át az ember, akár lány, akár fiú, szóval, ha úgy tetszik, még nem érted el a végleges formádat. Ha ennek tudatában is fogyni szeretnél, vagy inkább egészségesebb életmódra váltanál - ez utóbbi sosem árthat -, mutatjuk, melyek azok a módszerek, amiket saját érdekedben jobb, ha elkerülsz. 

Photo by Bill Oxford on Unsplash

Az első és legfontosabb tanácsunk, hogy ne fogyni akarj, hanem az egészségedre koncentrálj, és a fogyás megy majd magától, feltéve, hogy valóban szükséged van rá.

Ha pedig úgy gondolod, hogy komoly fogyásra van szükséged - ez is előfordulhat -, előbb mindenképp keress fel egy szakembert, aki segít megtalálni a neked való módszert! Nagy túlsúlytól saját módszerekkel ne próbálj megszabadulni, mert az egészséged a tét!

Az extrém diététákat és az éhezést mindenképpen kerüld, ezek nem vezetnek sehova. 

Már megint a tiltások..

- gondolhatod most, de nyugalom, a módszerek csupán egy kattintásra vannak. 

Ha tényleg úgy érzed, változtatnod kell, akkor csekkold a Sulilife cikkét, ahol rengeted segítő tanáccsal látnak el, hogy a diétád tényleg az egészségedről szóljon.