5 női tulajdonság, amiktől a pasik a falra másznak

A nemek harcából még soha nem került ki senki győztesen, legfeljebb ideiglenesen emelhette a magasba a győzelmi trófeát, ami a párkapcsolat nevű extrém sportban sajnos általában igen törékenynek bizonyul.

Hosszas készülődés

Állj, állj, állj! Mit jelent a hosszas? Szólt előre, hogy mentek valahová? Vagy késő délután közölte, hogy rátört a szombat esti láz, és bulizna? Márpedig mosatlan hajjal, smink nélkül, sebtében összecsapott outfitben ez nem fog megtörténni, ne is álmodjon róla! Persze! Hogy aztán nézegethesse a többi lányt, akiket nem hajtott a tatár szépítkezés közben, még mit nem!

Ezeréves sérelmek felhánytorgatása

Tehetünk mi arról, hogy pontosan fel tudjuk idézni a Messenger-beszélgetéseket napra, órára és szóra pontosan? Egyébként sosem paláverezünk fölöslegesen, ha nem érezzük, hogy vaj van a párunk füle mögött, azok a bizonyos női megérzések sajnos legtöbbször működnek.

Turkálás a másik telefonjában

Ha a nő mindenképpen igényli a jogosultságot a barátja mobiljához, a pasi valószínűleg elkövetett már olyasmit a múltban, ami bizalmatlanná tette őt. No, nem mintha nem lehetne úgy megoldani a félrekacsintgatást, hogy az kizárólag telefonból ne derüljön ki...

Az önállóság hiánya

Aláírjuk, ez nagyon idegesítő tud lenni. A kisasszony egy-két órán át sem képes egyedül elfoglalni magát, állandóan írni kell neki, különben azt hiszi, hogy a kedvese más lányokkal flörtöl, ha nem viszi el egy szabadidős programra, már áll a bál, minden létező dologgal kapcsolatban szüksége van a férfi visszacsatolására... Mondanánk, hogy idővel kinövi, de senkit nem akarunk hiú ábrándokba ringatni.

Őrült féltékenység

Tudjuk, egy pasi is lehet féltékeny, de amit a nők képesek levágni egy-egy vélt vagy valós háttértartalommal bíró gesztus miatt, azt szerencsétlen párjuk általában nem teszi zsebre. Ha hónapok, netán évek óta ugyanazokat a köröket futjátok, és nem tudtok dűlőre jutni ebben a témában, lehet, hogy érdemes pontot tenni a kapcsolat végére, mert ez a helyzet csak egyre rosszabb lesz.