A '90-es évek hangulata fűszerezi az idei divatot

Az üzletekben bóklászva könnyen hatalmába keríthet az érzés: "Mintha már láttam volna valahol ilyen nadrágot, pólót, sőt, a pántos magas sarkú cipő is egészen ismerős. Nem beszélve a rakott szoknyáról és az oversize ruhákról". Hirtelen a fejedhez kapsz: anyukád hordott ehhez hasonló szetteket. Itt az idő, hogy te is kipróbáld a 90-es évek hangulatát!

Bőszárú nadrágban is lehetsz csinos!

Eddig el sem tudtad képzelni, hogy leváltsd a szűk fazonú nadrágot? Most jött el az idő, hogy rászánd magad erre a bátor lépésre! A bő szabás egyáltalán nem előnytelen, mert a magas derékfazon optikailag megnyújtja az alakot, és mellette az A-vonalú szabás kifejezetten karcsúsítja a derekat. 

Kylie Jennernek, aki az idei év slágerszíneit is jól kombinálja, kifejezetten jól áll. A testszínű passzos felső jól harmonizál a fehér nadrággal, a sárga táska pedig elevenséget kölcsönöz a szettnek.

Oversize ruha a kényelmes elegancia

A túlméretezett ruha kétségkívül elrejti az alakot, ám hiába kényelmes, nem mindenki érzi jól magát benne. Az oversize ruhák vékony testalkaton mutatnak a legjobban, de ha övvel kihangsúlyozzák a derékvonalat, a kevésbé karcsúaknak is jól áll.

 

Angelina Jolie például kifejezetten kedveli a túlméretes  ruhákat, de Serena Williams sem idegenkedik tőle.

A monokróm szettekben önmagad lehetsz!

Válaszd ki a kedvenc színed, és öltsd magadra tetőtől talpig! Egyszerre leszel trendi és egyedi, a siker garantáltan nem marad el!

Katalin Cambridge hercegnéje is szívesen választja a monokróm összeállítást.

Régi újdonság a magas sarkú pántos cipő

Mindegy, milyen vastag, csak pánt legyen a lábbelin, ami nemcsak esztétikus, hanem stabilan tartja a lábfejet, amivel kényelmesebbé teszi a magas sarkú cipőt.

A színek és a minták

A tervezők továbbra is merészen használják a geometriai mintákat. Újdonság a tenger világához kapcsolódó motívumok megjelenése, mint a kagyló, halászháló vagy pikkely. Versace és Stella McCartney is éppen ezt emeli ki. A legmenőbb divatszín pedig a vízzöld. Ha úgy érzed, hogy neked nem áll jól, akkor is van miből választani: a lila, a zöld, a kék, a rózsaszín és a sárga szín bármelyik árnyalatában ragyoghatsz.