Anyák napi ötletbazár: egyszerű, de nagyszerű kézzel készült ajándékok

Szép meglepetés egy csokor virág vagy egy doboz édesség, de hogy örül majd édesanyád, ha látja, mennyi szeretettel készítettél ajándékot erre a jeles napra! Az alábbi ötletek között bizonyára megleled a nektek valót.

Kavicsművészet

Van annak valami bájos varázsa, amikor a Föld kincseiből készül szemet gyönyörködtető műalkotás. Mazsolázz az alábbi ötletekből!

 

Citrusos konyharuha

Textilfesték + félbe vágott citrom = a legdesignosabb konyhai törlőruha, amit valaha láttál! Ne felejtsd el a kész művet fixálni a festék használati utasításában feltültetett módon, különben valószínűleg egy mosás, és oda a szép alkotásod!

Karkötő fagyipálcikából

Házi feladat: ha legközelebb fagyit eszel, nehogy kidobd a pálcikát! Forró vízbe dobva, onnan kiemelve, majd meghajlítva ötletes, mutatós kiegészítőt kreálhatsz belőle.

Egyedi kötény

Egy egyszerű konyhai kötény százféleképpen személyre szabható, mi most egy kedves zsebes megoldással készültünk, amihez még varrógép se kell.

Teamécses

Reméljük, értetted a szóviccet. Ehhez a pofonegyszerű, mégis nagyszerű ajándékhoz nem kell más, csak egy csinos kis csésze, gyertyaviasz és kanóc.

Ha nagyon last minute szeretnéd elkészíteni az ajándékot, eláruljuk, hogy kész gyertyából is ki tudod operálni egészben a kanócot, ha szétvagdosod a gyertyát, amit ezután csak be kell olvasztanod és már öntheted is a csészébe, a kanóc köré.

Tetovált bögrék

Néhány mutatós ragasztós tetkóval és némi dekupázs ragasztóval trendi csésze-, bögre-, vagy pohárszettet készíthetsz anyukádnak. Az ajándékozást követően mindenképp hívd fel a figyelmét, hogy bár a ragasztó vízálló réteggel vonta be a mintát, ezeket az edényeket csak kézzel, finoman szabad elmosni.