Légy szexi, mint a Merész csajok sztárjai!

Talán még nem láttad, de biztosan hallottál már a Netflix sikersorozatról, a Merész csajokról. Vajon azon túl, hogy mindig csinosak, mitől lehet ennyire vonzó a három Y generációs főszereplő?

Februárban kattantam rá erre a sorozatra, amely a szívemhez oly közel álló témát, egy szerkesztőség mindennapjait mutatja be Jane, Kat és Sutton, a 25 év körüli merész csajszik főszereplésével.

Talán az első évad közepén jártam, amikor azt vettem észre, hogy sokkal több van ezekben a lányokban, mint a tökéletes külső, hiszen rendezetlen hajjal és szabadidőruhában sem szűnnek meg vonzónak lenni. Olyan belső tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek által a kisugárzásuk lesz szexi és amelyek számodra is fontosak, ha barátnőt vagy párt választasz.

Forrás: AFP/Valery Hache

Kat legerősebb tulajdonsága a céltudatosság. Sokak szemében emiatt törtetőnek tűnhet, de mindössze annyiról van szó, hogy tudja mit szeretne, és hogy ezt elérje, keményen dolgozik. Amikor kirúgják, akkor sem adja fel. Ugye, számodra is vonzó, ha valaki kitartó, határozott és tudja, hogy mit szeretne elérni?

Az összes lány, de talán Jane legjellemzőbb vonása, hogy pontosan tudja, mennyit ér. Nem fél megbocsátani a párjának, mikor az megcsalja, de amikor mégsem tud ezzel a teherrel megbirkózni, véget vet a kapcsolatnak.

Ne feledd, hogy minden alkalommal, amikor nemet mondasz valamire, akkor valójában igent mondasz önmagadra.

Az őszinteség ennek a sorozatnak az egyik alappillére, és azt gondolom, Sutton vallomása a legnehezebb. Bár összetörik a szíve, bevallja a férjének, hogy soha nem szeretne gyereket. Az őszinteség az a tulajdonság, amellyel megbízhatóvá válhatsz mások szemében.

Nem elég egy szexi top, ha nem lehet rád számítani. Viszont egy egyszerű pólóban is vonzóvá válsz, ha tudod magadról, hogy tartod a szavad és nemcsak másokkal, de önmagaddal is őszinte vagy.