Így tedd stílusossá és egyedivé a szobádat fillérekből!

Elő a ragasztópisztollyal, az ollóval, a festékekkel és a kreativitással! Vigyázz, a DIY-vonaton nincs fék, ha egyszer belefogsz, nem lesz megállás!

Színezd újra!

Ha nem szeretnél új bútorokat vásárolni, de jólesne egy kis változatosság, próbáld ki a csiszolásmentes krétafestéket régi darabjaidon! Néhány fehér tányér, illetve porcelán- és üvegfesték segítségével megjelenítheted faladon kedvenc idézeteidet stílusos vintage körítéssel. Amennyiben nincs lehetőséged biztonságosan felerősíteni a falra a művet, próbálkozhatsz hímzőkészlettel is, így pehelysúlyú végeredményt kapsz, amit akár kétoldalú tapasszal is felragaszthatsz bármilyen felületre.

Festék és kötelezettségek nélkül csempészhetsz néhány színfoltot kis kuckódba ezekkel az ötletes papírpomponokkal.

Fényes ötletek

Rengeteget dob egy helyiség hangulatán a világítás, a fényekkel pedig ezerféleképpen el lehet játszani. Vannak, akik a gömböket felsorakoztató LED-füzérekre esküsznek, de bensőséges hangulatot teremthet egy egyszerű Himalája sólámpa is. Ha imádod a gyertyákat és a mécseseket, tegyél egy próbát az élethű LED-verziókkal, melyek biztonságosak, és a valódi lánggal ellentétben bárhol elhelyezhetőek.

Egy egyszerű konzervdobozból, vagy akár kartonpapírból is készíthetsz kivetítős lámpát, melyre olyan alakzatokat vágsz, amilyeneket szeretnél.

Így varázsolhatod szobádat esténként mesebeli galaxissá.

Vissza a természethez!

Sokkal megnyugtatóbb az az élettér, amelyben visszaköszönnek a természet motívumai. Válassz ki néhány egyszerűen gondozható szobanövényt, és tedd teljessé szépségüket egyedi, általad kifestett vagy átalakított kaspókkal!

Ha szeretnéd erősíteni a Földanya energiáit a környezetedben, de túl nagy falatnak érzed az élő növények gondozását, készíthetsz egy egyszerű, keretezett művirágmonogramot, vagy szintén mesterséges virágokból álló, népies stílusú, esetleg a Hold különböző fázisait bemutató lógó falidekorációt is.

Kreatív tárolás

Kösd össze a kellemeset a hasznossal! Nem csupán helyet szabadíthatsz fel, szemet gyönyörködtetővé is teheted a szobádat a különböző egyedi tárolómegoldásokkal.

Gondosan kiválasztott sminktermékeidet közszemlére teheted egy praktikus mágneses falitartón, vagy épp elrejtheted apró kellékeidet a fiókok falára, aljára, vagy a szekrényajtók belsejére erősített mágnescsíkokkal.