Ügyes! Anya Taylor-Joy saját magát sminkelte a Critics Choice díjátadóra

Álomszerű, mégis szenvedélyes bíborlila ruháját a Diornak, pontosabban Maria Grazia Chiuri divattervezőnek köszönhette, ám sminkjét otthon, egyedül alkotta meg.

A jelenlegi járványhelyzet sajnos nem tette mindenki számára lehetővé a személyes részvételt az idei Critics Choice-gálán, így volt ezzel A vezércsel sztárja, Anya Taylor-Joy is.

Hűséges szépségcsapata azonban nem hagyta őt cserben: egy Zoom konferenciahívás keretében támogatták őt a klasszikus hollywoodi look elkészítésében - valljuk be, a folyékony szemhéjtus tökéletes felviteléhez el is kél némi mentális muníció!

Forrás: Instagram / georgieeisdell

A sztár végig Dior termékeket használt, szolid cicaszemeket és mélyvörös ajkakat rittyentett magának Georgie Eisdell sztársminkes aktív közreműködésével. A végeredmény hibátlan lett, méltó a színésznő elsöprő győzelméhez, melyet a legjobb minisorozat női főszerepének kategóriájában zsebelt be.

Anya videós köszönőbeszéde után fellélegezve kicsit lazábbra vette a figurát, és a hajnalig tartó otthoni afterpartyn már egy imádnivaló macis pulcsiban örömködött.