Íme Halsey vadiúj, színpompás, szupermodern szépségmárkája!

Az excentrikus énekesnő rajongói már jól ismerik kedvencük merész, formabontó stílusát, és tudják, hogy szívesen kísérletezik a különböző kreatív megoldásokkal, ha a külsejéről van szó. Új szépségmárkája piacra dobásával a hozzá hasonló divatőrülteknek kedvezett.

Halsey az About-Face nevet adta a kollekciónak, ami egy szellemes szójáték. Jelentheti azt is, hogy "magáról az arcról" van szó, illetve azt, amikor valaki vagy valami 180 fokos fordulatot véve elindul az ellenkező irányba. Ez volt a popsztár szándéka is: teljesen új irányt mutatni termékei által.

A sminkelés művészet, mely a spontán felfedezések által válik érdekessé, nem attól, ha művelője állandóan egyfajta szigorú ideálhoz tartja magát. Én magam akkor vagyok a legfelszabadultabb, mikor a szabályokat figyelmen kívül hagyva alkotok meg egy-egy sminket, frizurát, vagy ruhaösszeállítást. A szépségipar kőbe vésett normákkal dolgozik, ám én arra buzdítom az embereket, hogy ússzanak az árral szemben, és hagyjanak helyet az izgalmas tökéletlenségnek.

- fejezte ki gondolatait az About-Face-ről Halsey.

A formabontó csomagolásokat és harsány színeket felvonultató márka arcbőrre, ajakra és szemre való sminktermékeket, kiegészítőket foglal magába, illetve szupertrendi, színjátszó, félig áttetsző kozmetikai táskákat, melyeket a cikk megjelenésének időpontjára már el is kapkodtak a rajongók.

A termékek a felsőközép-árkategóriába sorolhatóak, tehát nem számítanak zsebpénzbarát befektetésnek, viszont ezért cserébe a tesztelők visszajelzései alapján prémium minőséget kap a kedves vásárló.