10 őszi-téli divattipp a brit Vogue-tól

A Bridgerton-rajongók, a csillogó holmik és az élénk színek szerelmesei, illetve a bodybolondok ujjonghatnak az idei őszi-téli trendek láttán.

Fotó / Getty Images

A brit Vogue tíz pontban foglalta össze, mi uralja majd a kirakatokat és a fashionisták gardróbjait 2021 hűvös hónapjaiban.

1. Bridgertonék stílusa

Nem csoda, hogy a sorozat kosztümjei köré kisebbfajta divatkultusz épült: az 1800-as évek kezdete a romantikus, feltűnő, habos-babos ruhák, masnik, illetve a finom és elegáns kiegészítők érája volt.

Jöhetnek a régenskorszakot idéző, szögletesen dekoltált ruhák és felsők, a puffos ruhaujjak, a fenséges statement nyakláncok és a tündéri balerinacipők, sőt, még az alkalmi kesztyűk is, ha ki szeretnéd maxolni a királyi eleganciát.

2. Bodyk tetőtől talpig

A testre simuló bodyk idén egyszerűen arattak a kifutón. A kötöttől a leopárdmintásig szinte minden színben és formában fellelhetőek voltak a divatházak kollekcióiban. Akár lenge, akár az alakot kiemelő formában viseled őket, variálhatóságuk határa a csillagos ég, ráadásul általában nagyon kényelmesek is.

Kíváncsi vagy, hogyan folytatódik a lista? Irány az UniLife cikke!