12 emlékezetes outfit a 2021-es MTV Video Music Awardsról

A hétvégén, pontosabban szeptember 12-én végre kiderült, kik nyerték el idén a legjobb videoklipeknek járó elismeréseket. Az ünnepléshez természetesen formabontó, néhol agyament ruhaköltemények dukáltak – tarts velünk, és szemrevételezd őket te is!

A díjkiosztót a New York-i Brooklynban, a 2013-as VMAs-nek otthont adó Barclays Centerben rendezték meg, az est háziasszonya Doja Cat rapper-énekesnő volt. A vörös szőnyegen parádézó sztárok szokás szerint a világ leghíresebb tervezőinek kreálmányaiban kápráztatták el a nagyérdeműt. Ugyan nehéz volt választani közülük, íme, 12 outfit, melyeket bizonyára sokáig emleget majd a divatvilág.

Avril LavigneForrás: AFP/Angela Weiss

Avril Lavigne

Avril Area öltönyben, Christalea topban, Stuart Weitzman cipőben és Jimmy Choo táskával keltette életre a Spinédzserek című film egyik legismertebb outfitjét citromsárga helyett rózsaszínben.

Shawn MendesForrás: AFP/Angela Weiss

Shawn Mendes

Shawn, aki több kategória jelöltjeként érkezett a show-ra, egy lenge, feminin öltönyben, köves aranyékszerekkel dobogtatta meg rajongói szívét.

Camila CabelloForrás: AFP/Angela Weiss

Camila Cabello

Az énekesnő masnis Alexis Mabille Couture ruhája kissé emlékeztet arra a darabra, melyet Az ördög Pradát visel című filmben Miranda Priestly porig alázott egy egyszerű csücsörítéssel. Camila attól még nagyon csinos benne.

Alicia KeysForrás: FilmMagic/2021 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Alicia Keys

A show sztárfellépője fekete-fehér Louis Vuitton-dresszben és mi másban, mint egy zongorás nyakékben pózolt.

Billie EilishForrás: AFP/Angela Weiss

Billie Eilish

Bár nemrég megmutatta ledér oldalát is, az énekesnő, aki a legjobb latin szám és a legjobb fontos társadalmi üzenetet hordozó dal klipjéért nyerte el a díjat, most visszatért bő ruhás stílusához.

Shay MitchellForrás: FilmMagic/2021 Taylor Hill/Taylor Hill

Shay Mitchell

A Pretty Little Liars színésznője egy absztrakt festményt öltött magára ruha címén, s a kombinációt még érdekesebbé tette a Salvador Dalí olvadó óráira emlékeztető fülbevalókkal.

Doja CatForrás: AFP/Angela Weiss

Doja Cat

Ugyan a sztár vörös szőnyeges megjelenése is igen eklektikusra és különlegesre sikerült, a legtöbben talán mégis színpadi maskarája láttán vonhatták fel meglepetten a szemöldöküket. Doja Cat(erpillar) a legjobb duettnek járó díjat vette át ebben a furcsa jelmezben, melyet ő maga is egy hatalmas hernyóhoz hasonlított. Több se kellett a mémgyárosoknak:

Bella PoarchForrás: AFP/Angela Weiss

Bella Poarch

A Tik Tok sztárénekesnője egy fenséges, uszályos, szexi csipkés gótikus outfitben vonult a kamerák előtt.

Megan FoxForrás: AFP/Angela Weiss

Megan Fox

A színésznő tökéletes testét csak egy fénylő Mugler tüllruha és némi csillogó fehérnemű fedte; nedves hatású frizurájával olyan volt, akár egy habokból frissen kiemelkedett istennő.

Machine Gun KellyForrás: AFP/Angela Weiss

Machine Gun Kelly

A rapper, aki nemcsak Megan Fox képében tudhatta maga mellett a főnyereményt a rendezvényen, hanem a legjobb alternatív klip díját is átvehette, egy vázizomkötegre emlékeztető öltönyt választott a jeles eseményre. Aznap este egyébként sem állt tőle távol az izmozás: Conor McGregorral majdnem összeverekedtek.

Lil Nas XForrás: AFP/Angela Weiss

Lil Nas X

A háromszoros díjazott rapper Prince hajdani stílusát idéző frizurával és halványlila Atelier Versace összeállításban ünnepelt.

Kacey MusgravesForrás: AFP/Angela Weiss

Kacey Musgraves

A műsor sztárénekesnője Valentino Haute Couture ruhában, piros báli kesztyűben és hatalmas rojtos kalapban parádézott.