Loki úgy tud kérni, hogy Tanos is üvöltené a nevét

Nem olyan sármos, mint Amerika Kapitány, nem olyan csibész, mint Vasember vagy Űrlord, nem olyan izmos, mint Thor és nem olyan úriember, mint Dr. Strange, mégis könnyedén az ujja köré csavart mindenkit, és lett a Marvel Univerzum legkedveltebb szuperbűnözője.

 

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Marvel Studio 2017/Marvel Studio 2017

Közel sem azért, mert a karakteréből adódóan a manipulálás és az átverés nagymestere. Az egyik legnagyobb fejlődést, átváltozást produkálta az évek során, s ez nagyban köszönhető Tom Hiddlestonnak. Aki nem olyan szépfiú, mint Chris Evans, egyáltalán nem annyira rosszfiús, mint Robert Downey Jr., esetleg Chris Pratt, izmokban is elmarad Chris Hemsworth-től (ennyi Chris-t egy helyen :) és nem is akkora gentleman, mint Benedict Cumberbatch. De közben mégis mindegyik.

 

Tom Hiddleston a 2017-es Golden Globe-gálánForrás: AFP/Robyn Beck

Talán épp ez a titka. Bárhol jelenik meg, szaturnuszi gyűrű alakul ki körülötte, az őrjöngő tömegről már nem is beszélve. A nagy és agyondédelgetett sztárok között ő lett a szinte ismeretlen legkisebb királyfi, aki ha nem is mindent, de amit visz, azt nagyon. Tudjuk, hogy jön a Loki-sorozat, generálni kell az izgalmakat, de ettől még sokat elmond a színész népszerűségéről az a tény, hogy 10 perc lapozgatás alatt, 42 alkalommal dobott fel olyan videót a TikTok, amelyben szerepelt.

 

Tom Hiddleston tarol, ha táncol (nem is akárhogy), ha énekel, ha nevet, ha bolondozik, ha komor, ha gonosz, ha matematikát és relativitáselméletet népszerűsít (OMG), és el ne feledjük, senki nem tudja úgy parancsolni, hogy „Térdre!", és olyan változatosan kérni, hogy „Say my name", ahogy ő. Szerintünk ez utóbbi esetében Tanos is beállna a sorba, és üvöltené: LOOOKIII