Selena Gomez végleg felhagyhat a zenéléssel: úgy érzi, nem veszik őt komolyan

A popcsillag a Vogue-nak adott interjújában beszélt kettős érzéseiről zenei karrierjével kapcsolatban.

Bár március közepén debütált Revelación című első spanyol nyelvű albuma, Selena úgy véli, a jövőben valószínűleg inkább a filmezésre és a producerkedésre koncentrál majd.

A színész-énekesnő kifejtette: bántja, hogy a kép, amit a közönség és a kritikusok kialakítottak róla, elhomályosítja azokat az alkotásokat és eredményeket, melyekért keményen megdolgozott.

Nehéz motiváltnak maradni, ha nem vesznek komolyan. Ilyenkor az ember felteszi magának a kérdést, hogy "Miért csinálom ezt egyáltalán? Van ennek értelme?" Szerintem eddig a Lose You to Love Me volt a legjobb dalom, de sokaknak még ez sem volt elég. Biztosan szép számmal akadnak, akik kedvelik a zenémet, amit nagyon köszönök, és ez az, ami tartja bennem a lelket, de ha legközelebb új albumot készítek, az biztosan más lesz, mint az eddigiek. Szeretném még egyszer, utoljára megpróbálni, mielőtt végleg abbahagyom a zenélést.

- fogalmazta meg gondolatait Sel.

A sztárvilágban többen is támogatják őt törekvéseiben, Cardi B például a Twitteren állt ki mellette.

Szerintem Selenának nem kéne visszavonulnia. A rajongói imádják és igenis jó zenét csinál. Szüksége van még egy korszakra, egy nagyon ütősre, amilyennek még senki sem látta. Tudnék neki ötleteket adni!

 

Cardi BForrás: AFP/2019 Getty Images/Nicholas Hunt

Az excentrikus rapper a negatív kommentelőknek azt üzente, hogy ő bírja az egykori Disney-sztárt, aki véleménye szerint túl aranyos és jószívű ahhoz, hogy állandóan piszkálják.

Ha tényleg abba akarja hagyni, akkor az legyen a saját döntése, ne ezek a seggfejek szekálják ki a szakmából!

-tette hozzá Cardi szokásos szókimondó stílusában.