Recept - Könnyű őszi padlizsánkrém
2021.10.31. 09:00
Bár boltban is beszerezheted, a legjobb otthon elkészíteni a jó kis krémes, tápláló és isteni finom padlizsánpástétomot, mely jól illik a pirítóshoz, a puffasztott rizshez, az extrudált kenyerekhez és a különféle krékerekhez is.

Hozzávalók
1 db padlizsán, 100 g majonéz, 1 gerezd fokhagyma, só
Elkészítés
- 170 fokra előmelegítjük a sütőt.
- Villával megszurkáljuk a padlizsánt, a meleg sütőbe helyezzük és kb. 1 órán át sütjük.
- Hagyjuk kihülni!
- Apróra vágjuk a padlizsánt és egy villa segítségével összenyomkodjuk.
- Majonézzel, sóval és fokhagymával ízesítjük.
További fitt receptekért böngéssz a Sport's Life egészségtárában!