Halloweeni akció az Epic Gamesen!

Mint minden évben, az ünnephez közeledve idén is elkezdték meghirdetni a halloweeni leárazásaikat a játékforgalmazó cégek. Az Epic Games sem kivétel, rendkívüli címeket húzhatsz be náluk, akár 75%-os kedvezménnyel! Íme öt játék öt leárazási kategóriából, amin érdemes elgondolkodnod!

5. Red Dead Redemption 2

-33%

Magyar feliratos trailer:

2019 novemberében jelent meg a Red Dead Redemption folytatása. A századforduló vadnyugatán, a városi és vidéki lét közt egyre szélesedő különbségek világában, 1899-ben játszódik a történet. A játék olyan, mint egy okosabb GTA: nyílt világú, lehet rabolni, ölni, ugyanakkor okosabb az AI: több az interakció az NPC-kkel, és ha valaki rád hívja a hatóságokat, akkor bizony meg vannak számlálva a napjaid. Korántsem lógsz meg olyan könnyen a törvény elől, mint egy Grand Theft Auto játékban.

Az Epic Games halloweeni akcióján most 20 730 forint helyett 13 889 forintért húzhatod be.

Magyar feliratos gameplay trailer:

4. Assasin's Creed: Valhalla

-40%

Magyar feliratos trailer:

Az Assassin's Creed sorozat 2020-as címe nagyot dobbantott a játékpiacon. Egyike a legrészletesebben kidolgozott modern videójátékoknak, jól hozza a klasszikus Assasin's Creed hangulatot.

19 990 forint helyett 40%-os leárazás mellett most 11 994 forintért szerezheted meg.

Magyar feliratos story trailer:

3. Borderlands 3

-67%

Magyar feliratos trailer:

Aki ismeri a Borderlands világát, annak két dolog jut róla eszébe. Egyrészt a kreatív grafika, a rajzolt stílus - ahogy az a trailerből is látszik -, másrészt pedig a CO-OP. Harmadiknak idevehetjük a shooter-lootert is, hisz a CO-OP shooter-looterek királyáról van szó. A harmadik epizód 2019-ben jött ki.

18 799 forint helyett 6 203 forintért vihető el egészen magas, 67 százalékos kedvezménnyel. Nem leplezem, hogy az összes itt felsorolt játék közül ennek a megvásárlására ösztönöznélek a legjobban.

Magyar feliratos gameplay trailer:

2. Killing Floor 2

-75% 

Hivatalos trailer:

Még egy CO-OP játék, méghozzá a szörnyhenteldék koronázatlan királya: a Killing Floor sorozat. Annak is a tavaly befutott második része, melyet most 75%-os leárazás mellett vehetsz meg mindössze 2 157 forintért. Az eredeti ár 8 630 forint.

1. Witcher 3: Wild Hunt

-80%

Hivatalos trailer:

A legnagyobb akció az egyik legnagyobb játékon van. Nem akármit kapsz meg nyolcvan százalék kedvezménnyel: a termék ugyanis nem más, mint a Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Yeat Edition.

Ez azt jelenti, hogy minden kiegészítővel együtt tudod megvásárolni a játékot. Andrzej Sapkowski regényének játékadaptációját nemrég egy filmes sorozatadaptáció követte a Netflixen, a Vaják című sorozat. Ha az tetszett, de a játékkal még nem játszottál, akkor itt az idő! Most ugyanis 17 260 forint helyett 3 452 forintért lehet a tiéd!

Cinematic trailer: