Így szerezz 10 dolláros kupont az Epic Gamesen!

Ha feliratkozol az Epic Games hírlevelére, most egy 10 dollár értékű kupont kaphatsz, amelyet levásárolhatsz az Epic Games Store-ban. Mutatjuk, hogyan!

Ha november 15-éig feliratkozol az Epic Games hírlevelére, akkor nem csak a legfrissebb híreket dobják majd be a leárazásokról és a legújabb termékekről az elektronikus postaládádba, de még egy 10 amerikai dollárnak megfelelő kuponnal is gazdagodhatsz.

Kipróbáltam, működik. Sajnos az Epic Gamesre általában jellemző kedvező átváltási arányok most nem érvényesültek, a kupon értéke 3000 forint, de ez végülis csak száz forinttal kevesebb a jelenlegi középárfolyamnál, és legyünk őszinték, az Epic Games általában veszteségesen szokott kijönni a nagylelkű átváltásaiból.

A következőképpen tudod leellenőrizni, hogy fel vagy-e iratkozva. Lépj be a fiókbeállításokba (account settings), azon belül pedig az oldalsó fülön válaszd ki a Communications fület! Itt gondoskodj arról, hogy az Email Subscribe/Unsubscribe lehetőség ki legyen pipálva! Ha sikerült feliratkoznod, akkor a kuponod 24 órán belül megérkezik.

Forrás: Képkivágás, Epic Games

Ha már eleve kipipálva találod, az azt jelenti, hogy már korábban feliratkoztál a hírlevélre. Vagy már bent is van a kupontáradban az új 3000 forintos játékkuponod, vagy nagyon rövid időn belül bent lesz.

A kupon a következő megfelelően nagy értékű vásárlásodnál aktiválódik. Ez azt jelenti, hogy ha a vásárlásod értéke eléri a 4390 forintot, akkor abból 3000 forintnyi összeg automatikusan levonódik. Ez viszont már kifejezetten az Epicre jellemző kedvező átváltási ráta, hisz az eredeti érték, amelytől a kupon beváltható, 14,99 dollár, azaz majdnem 4700 forint.

Figyelem! Ne feledd, hogy az akció csak egy hónapig tart, november 15-én véget ér! Ha addig nem sikerül a kuponodat felhasználnod, aznap érvényét veszti! Bölcsebb, ha nem vársz vele addig.

A kuponból nem halmozható fel több, minden fiók csak egyetlen eggyel rendelkezhet, amit szintén csak egyszer tud a játékos beváltani. Csalni gyakorlatilag nem lehet.

Jó vásárlást, jó játékot!