A pornó 50 árnyalata - Így fejleszthetik a szexuális tudást a felnőttfilmek

Vannak akik elítélik, megvetik, undorítónak tartják a szexipar minden filmtermékét. Ám, mint bármely más tartalom esetében, itt is színes a felhozatal.

Forrás: Shutterstock

Vannak silány minőségű, tartalmú videók és akadnak valóban igényes, minőségi szexuális aktusokat bemutató műremekek. Műremekek, mert még a nő tisztelete is megjelenhet bennük olyanformán, ahogy az ebben a szakmában nem megszokott. Ugyanis egy igazi Férfi  számára a legnagyszerűbb érzés a Nőjét  olyan élvezetekben és kéjben részesíteni, mely testét-lelkét átjárva a mennyországba emeli őt. Ezáltal a férfi is olyan önbizalomra tehet szert, ami boltban nem megvásárolható. Vannak videók, melyekben oktatják a férfiaknak, nőknek a különféle technikákat. Ezt vegyítve a párodra való ráhangolódással hatalmas élményekkel lehettek gazdagabbak.

A nő vagy a férfi kedvében járni, kényeztetni őt akár órákon át nem ciki. Sőt! A kényeztetés alatt nemcsak a simit, lightos nyali-falit értem, hanem a lendületesebb, kézzel, szájjal való élveztetést, vagy a „kemény kefélést" is. Mindegyikben megjelenhet az egymás iránt érzett bizalom, önátadás.

Természetesen ehhez a nőknek elsősorban érzelmi kapcsolódás, biztonságérzet kell. Ha amúgy az élet más területein a férfi csélcsap, figyelmetlen és érzelmileg labilis, a nő valószínűleg nem tudja neki átadni magát teljesen a szexben sem.

Tehát a szexuális virtuózzá válás nem nélkülözi a személyiség fejlődését sem. Sajnos napjainkban ritkábban fordulnak elő valódi, őszinte beszélgetések barátnők vagy barátok között. Tele vannak tabuval, szégyenérzettel. „Vajon mit gondolnak majd rólam a barátaim, ha ezt elmesélem?”  Ezek mind gátjai az egészséges szexualitás megélésének, fejlődésének. Egy ilyen közegben ugyan ki taníthatná meg a fiataloknak a jó szexet? Marad a szexipar, mely megmutat, megválaszol a maga módján minden pikáns és titkolt kérdést.

Hogy az a válasz éppen jó-e? Na, az más kérdés. Mindenesetre 2021-ben abból főzünk, ami adott, és ez adott. Úgyhogy próbálkozni, kísérletezni lehet, sőt érdemes! Beszéljétek meg, beszéljetek róla! Nincs ciki, nincs undorító. Talán nem kedvelsz ezt-azt, de ez nem jelenti azt, hogy ez örökre így marad. Kényszeríteni magadat nem kell semmire, ami nem tetszik, de a kísérletezés könnyed mulatsággal és nevetéssel fűszerezve később még kellemes emlékké is válhat.