Nincs ma edzés? Elő a hobbival!

Az már szinte természetes, hogy ha kedvelsz egy sportolót, akkor kívülről fújod a sportágában elért eredményeit és sikereit. Most azonban nem erre fókuszálunk, hanem, hogy mivel üti el a szabadidejét például Gareth Bale, a Real Madrid labdarúgója, amikor nem kell edzésre jelentkeznie vagy épp meccsre utaznia.

Gareth Bale és a golfA Real Madrid walesi szélsője az utóbbi időben nem feltétlenül díszelgett a címlapokon a kirobbanó formája miatt. Sokkal inkább hobbija, a golf került előtérbe több alkalommal is.

A 32 éves játékos nagy rajongója a sportágnak, és előszeretettel posztol a közösségi oldalán is arról, hogy milyen látványos módon tudja megtáncoltatni a kis fehér golyót.

Az jól látható, hogy nem idegen számára egy olyan labda sem, ami a focipályán megszokottnál lényegesen kisebb.

Tom Daley és a kötőtűA brit származású Tom Daley az idei ötkarikás játékokon került igazán a köztudatba. A 27 éves Daley azonban nem csak a 10 méteres szinkrontoronyugrás számában nyert aranyával hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy mivel üti el a szabadidejét.

Először a lelátón vették észre, ahogyan békésen kötöget, majd később már ő maga mutatta meg, hogy min ügyködött annyira a Tokióban töltött időszaka alatt.

Készített saját tartót az érmének, de még egy kardigán is kikerült a kötőtűi alól.

Christoph Kramer és a kártyagyűjtésSzerezd meg hát mind! Valószínűleg igen komolyan megmaradhatott a Borussia Mönchengladbach játékosában a Pokémon dalának jól ismert sora, hiszen a 30 éves játékos összegyűjtötte a népszerű mese mind a 151, eredeti kártyáját.

Nem túlzás, hogy számos, mára már felnőtt rajongó gyerekkori álmát teljesítette Kramer azzal, hogy kimaxolta a gyűjtőalbumot.