Sportolók és játékszereik

Mi a közös Zlatan Ibrahimovicban, Cristiano Ronaldóban és Floyd Mayweatherben? A kiemelkedő sportolói pályafutásuk. Na, de azért van itt más is, például mindhárman szeretik gyűjtögetni a járgányokat, és most ne a kis játékautókra gondolj!

Zlatan Ibrahimovic fantasztikus pályafutást rajzolt magának a futballban, és 39 évesen is remek formának örvend. Jelenleg az AC Milan csapatában rúgja a bőrt a mondjuk úgy, hogy nem a szerénységéről ismert svéd. A foci mellett azonban máshoz is kifejezetten jó érzéke van, például az autókhoz.

A klasszis csatár garázsában több Ferrari-típus is áll, mint például a LaFerrari, az Enzo Ferrari, vagy a magyar füleknek dallamosan csengő Ferrari 488 Pista, de Porsche is akad a kínálatban. Olykor a közösségi oldalán is megoszt egy-egy fotót az autóiról, az alábbi képen például egy Ferrari Monza SP2-ben ül, amely több mint 800 lóerővel dübörög, és kevesebb mint három másodperc alatt 100km/h-val „gurul" az utakon.

Cristiano Ronaldo nemcsak a rekordokat döntögeti és az aranylabdákat gyűjtögeti, hanem az autókollekciója is messze földön híres. A portugál csillag nagy híve a kocsiknak, reggelente csak azt kell eldöntenie, hogy mivel menjen a boltba: Maseratival, Bugattival vagy esetleg McLarennel? Bármelyikkel mehetne, bár sanszos, hogy nem az a boltbajárós típus.

A Juventus klasszisa legutóbb egy Mercedes-AMG G63 Brabus típusú gyöngyszemmel pózolt, amelyben mintegy 900 lóerő muzsikál, és annak ellenére, hogy terepjáróról beszélünk, körülbelül két szempillantás alatt százzal repeszt, azaz nagyjából négy másodperc szükséges ehhez.

Floyd Mayweather bokszolói karrierjébe nem igazán lehet belekötni: 50 meccs, 50 győzelem. Nem is csoda, hogy a 44 éves amerikai piszkosul megszedte magát, és ha még a járműveket is kedveli, akkor lehet tippelni, hogy mi a végeredmény: nagyon sok marha drága autója van.

Legújabban például egy Lamborghini Urus és Aventador voltak a fotópartnerei. Igen komoly bestiák ezek, a képen látható balos SUV például 3.6 másodperc alatt éri el a 100km/h-t.