Álompasi, álomnő

ÁLOM | Napjainkban szinte minden platformon társkereső applikációk hirdetik magukat. Elkerülhetetlen dolog arra gondolni, hogy ha párkapcsolatban élsz, esetleg keresned kellene egy jobbat, hiszen több ezren várakoznak éppen a te jobbra húzásodra, ráadásul lehet, hogy ők sokkal jobbak lennének, mint az a szerencsétlen, aki éppen a konyhádban eszik valami tegnapi maradékot. Ha viszont egyedülálló vagy, akkor jobb, ha sietsz, mert különben valami történni fog. De mi?

 

Forrás: Unsplash

Ha megkérdezik, milyen lenne számodra az ideális partner, talán pontos válaszokat tudsz adni: magas, vékony, okos, vicces és a többi, de kérdés, hogy te lehetnél-e valakinek az álompartnere.

Igen érdekes megközelítés visszájára fordítani ezt a kérdést. Természetes, hogy a saját szemszögéből mindenki tökéletesen megfelelő egy párkapcsolatban, még el is tudja mondani, hogy hozzá milyen módon lehetne igazodni, de ő maga már annyira nem szeretne alkalmazkodni. 

Lehet, hogy nem vagyok vékony, okos és vicces, de meg lehet engem hódítani!  

Általános hozzáállás. Valahogy az udvarlás mostanra csak egy romantikus, régi hóbortnak tűnik, hiszen sokan nem akarják kiadni az érzéseiket, nehogy sérüljenek. Sokszor egy bókra éveket kell várni.

Megkérdeztem egy barátomtól, hogy miért van még mindig együtt a veszekedős, kontrollmániás barátnőjével, ha fél éve szenved tőle. A válasza letaglózott.

 

Valentin napon olyan kedves volt.  

Ez valószínűleg egy szélsőséges példa, de úgy tűnik, most már inkább a szurkálódás és egymás irányítása jelenti azt, hogy két ember szereti egymást.

Forrás: Unsplash

Ha a fejedben kialakított kép nem felel meg annak, akibe beleszerettél, még nem kell rá haragudni! Sőt, annál érdekesebb lesz a megismerkedés. Búcsúzz el az elvárásoktól és szeresd azt, aki téged is szeret!