Öt tipp, hogy a randidnak jó vége legyen...

Sosem könnyű megtenni az első lépést, pláne, ha randizásról, ismerkedésről van szó. Sok minden más mellett a helyszín is fontos tényező, hiszen nem lehet tudni, mit hoz a jövő, merre tart az első randevú. Adjunk csak esélyt a „boldog befejezésnek".

Mennyire unalmas moziba menni az első alkalommal? Ez a kérdés önmagában megérne egy teljes cikket, de mi jelenleg nem a tartalomfogyasztás egyik legősibb módszerének előnyeit taglaljuk, hanem segítünk az „elakadtaknak".

A kilátás

Essen le a kiválasztott álla, de ne csak az outfitedtől vagy a dekoltázsodtól, hanem a látványtól, amit a helyszín kínál. Jelen esetben a Citadella, vagy bármelyik budai hegycsúcs megteszi. Persze, egy kicsit kommersz, de a bevált taktikán nem feltétlenül kell változtatni. A számok pedig önmagukért beszélnek, arra már ki sem térve, hogy a sok-sok pad, kisebb ösvények tökéletesen megfelelnek, ha elvadulna a „buli". 

Kilátás a CitadellárólForrás: Flickr

 Ízek, érzékek

Milliónyi kis receptor felelős életünk legjobb és legrosszabb élményeiért. Egy kicsit talán sok lehet ez az ötlet, de itt most nem egy átlagos vacsorára gondolunk, hanem valami pikánsabbra. Közös főzés, vagy valamilyen kóstolás, tematikus érzéktágítás. Egy könnyed bor pedig bármikor elintézi a dolgokat. Ízléstől függően tudjuk javasolni a badacsonyi kilátást, a helyi termelők legjobb lőréit és az ízorgiákat, amit a mesterszakácsok varázsolnak. Utána már csak rajtunk múlik, hogy milyen típusú orgia a következik.

Badacsony, bor, kilátásFotó: 123RF/berni0004

 Az élmény

Vágjunk bele a közepébe és menjünk vissza az alapokhoz. Játszani, vetélkedni, nevetni mindenki szeret. Ismeritek azokat a játéktermeket, ahol csocsózni, léghokizni, különböző arcade-játékokkal játszani lehet? Sok mindenre fény derülhet, ha kihívások elé állítjuk a másikat. Fogadásokat lehet kötni, hogy ki a jobb akár guitar herózásban, a nyeremény pedig eléggé „rock" lehet. 

Forrás: Jacob Ammentorp Lund/Jacob Ammentorp Lund/Jacob Ammentorp Lund

 A víz ereje

Van valami különleges a hajózásban, a nagyobb vízfelületben, elviszi az agyat, az érzékeket. Szerencsések vagyunk, hiszen párszáz forintért a Balatonon vagy a Dunán is fújhatja a hajunkat a szél. Titanic-os módon egymásba kapaszkodva akár az első csók is elcsattanhat, de azért figyeljünk a jéghegyekre.

Nem a helyszín a legfontosabb


Megcáfolva a korábban írtakat, egy kicsit mégis mindegy, hova mentek elsőre. Működjön a kommunikáció, érezzétek egymás igényeit és legyetek őszinték. A fentiek közül bármelyikkel éltek, az csak plusz lesz, de nem ezen múlik a végén a kézfogás.

MB