Lili kutya és az ő hidegrázós sztorija

Baronits Gábor nagy állatbarát hírében áll, s ezt a közösségi média felületein is nyomon lehet követni. A színész az utóbbi időben rendszerint egy bájos "szőke hölgy" társaságában mutatkozik. Szerelem volt első látásra, bár a gazdi akkor nem is sejtette, hogy milyen meglepetéseket tartogat neki a kis házikedvenc. 

Úgy tűnik, ez több, mint egy átlagos kutya-gazda kapcsolat.

Igen, a sors összehozott bennünket és ezt mindketten megéreztük, értékeljük.

A sors?
Két évvel ezelőtt épp a mamánál voltam látogatóban, amikor kibukott belőlem, hogy szeretnék egy négylábú társat magam mellé. Édesanyám is megrősített abban, hogy csak örökbefogadásról lehet szó. Beírtam a keresőbe, hogy menhely és egyből őt dobta ki. Labrador-vizsla keverék, a tekintetében azonnal láttam, hogy ő kell nekem, de főleg a neve fogott meg, mert így hívták a szeretett nagymamámat.

Forrás: Baronits Gábor

Gondolom, pár perc múlva már robogtál is érte.

Valóban szeretek hirtelen döntéseket hozni, s mentem volna is, de nagy meglepetésemre nem Pesten volt, hanem Pécsett. Felhívtam őket, és kiderült, hogy egy család megunta, betongarázsban élt, el akarták altatni. Azonnal mondtam, hogy elhozom.

Messzebbre, de mégiscsak robogtál.

Igen, viszont spirituális beállítottságú vagyok és szükségem volt a lelkemnek egy jelre, hogy jól döntök-e. Erre húsz perc múlva feldobott a telefonom egy emléket ezzel címmel: Négylábú barátaid, melette csak kutyás fotók. Van legalább tizenötezer kép a telefonomon, erre pont a kutyás fotókat gyűjtötte össze. Felhívtam édesanyámat, aki szintén ilyen beállítottságú, és nevetve mondta, hogy épp most olvasott egy cikket Kulka Jánosról, aki ugyancsak nagy kutyabarát, viszi magával még a színházba is a labradorját.

Forrás: Baronits Gábor

Ne csigázz tovább!

Ó, még nincs vége a különös véletleneknek. A megbeszélthez képest előbb értem le Pécsre, így elmentem reggelizni. Egyszer csak érzem, hogy valaki ott áll mögöttem a sorban. Megfordultam és Kulka János volt... És, ha azt hiszed, hogy itt vége a jeleknek, akkor tévedsz.

Forrás: Schumy Csaba

Meg sem szólalok, folytasd, kérlek!
Lili sajnos azt sem tudta, hogy mire való a labda, és más kutyákkal sem tudott mit kezdeni, így sokat sétáltam, játszottam vele, hogy helyreálljon a rend a lelkében. Mint mondtam, nagymamámat Lilinek hívták, de Titinek becéztük. Lili már a második hete volt nálam, amikor a Hármashatárhegyi reptéren a semmiből feltűnt egy kis fekete kutya és meglepetésemre Lili elkezdett vele játszani. A gazdája szólongatta, de azt hittem, nem jól hallom, szinte sokkolt: Titinek hívták a kutyus, mint a nagymamámat. Itt már teljesen biztos voltam abbban, hogy életem legjobb döntését hoztam meg!

Forrás: Baronits Gábor

Ezek szerint elrendeltetett a találkozástok.

Szerencsére, igen. Ahová csak lehet, viszem magammal, étterembe, szállodába is csak oda megyek, ahová elkísérhet. Én nem kutyát tartok, hanem kutyával élek.

A folytatásban: Cross motoron Afrikában