Milyen lenne egészségesebben élni? Próbáld ki!

Ne aggódj, nem vagy egyedül azzal az érzéssel, hogy nehéz belevágni egy új életmódba. Elmondjuk, hogy nekünk mi vált be. Öt tipp, amelynek segítségével neked is sikerülhet.

Határozd el magad
Írd fel a célod, és hogy miért akarsz változtatni? Tedd olyan helyre, ahol néha van alkalmad ránézni. Egy képkeretbe a konyhapolcra vagy a naptárad utolsó oldala elé. Ha naplót is vezetsz, akkor azt is látni fogod honnan, hová jutottál el.

Okos appok
A titok mindig a számokban rejlik. Ha kevés, baj, ha sok, az is. A My fitness pal-lal a kalóriafogyasztásod követheted nyomon. Kevés vizet iszol? Akkor a Water reminder-t neked találták ki. Ha futni vagy bicajozni szeretnél rendszeresen, akkor a legjobb választás a Strava, ahol mások edzéseit és a saját teljesítményedet is láthatod, nyomon követheted.

Vond be a barátaidat is
Osszátok meg a nehézségeket, a tapasztalatokat és az eredményeket. Kezdjetek bele egy netes sport kihívásba. Napi 100 fekvőtámasz? Hidd el, menni fog.

Sportolj a szabadban
Fuss! Indulj minden nap más irányba, fedezd fel új szemszögből a környéket!
Erősítenél? Keress egy kültéri fitneszparkot és próbáld ki. Ne tarts attól, hogy nem vagy elég jó - mindenki elkezdte valahol.

Hagyd a stresszt - táncolj!
Úgy érzed, hogy a rendszeres edzés további stressz lenne? Akkor táncolj! Sok-sok kalóriát égethetsz el, és közben boldogsághormon szabadul fel. Nekünk most a Jerusalma a kedvencünk, az egész világ erre rázza.